lets join filegrasper now!!

Posted by kerabatchieko _owner On August - 20 - 2010

Get All latest: .
softwares,games,cracks,ebooks,magazine,movies etc.

All for free. Share your files on our site

To do so please Join Us on the link below

www.filegrasper.com

blog.filegrasper.com/forum

ads

Posted by kerabatchieko_owner On April - 23 - 2010

new job! :)
ads

ads

ads

Republic Of Team Shell

Posted by kerabatchieko_owners On Feb - 09 - 2010

~Objektif utama penubuhan adalah untuk merapatkan, menyatupadukan dan meneguhkan talian persaudaraan dan ukhwah berpanjangan khususnya bagi anak² melayu.

www.lion4fish.blogspot.com

Posted by kerabatchieko_owners On March - 17 - 2010

this is my 2nd blog. its all about my bedtime stories. about me, and my love.
Just the bed time stories. not more than that. thanks.

www.frenzyfm.my

Posted by kerabatchieko_owners On Mei - 25 - 2009

what are u doing? are u bored? never mind. I'll give u a new shine. ahaks. mengada. sedikit info: DaK-Ym.Fm, telah ditubuhkan Oleh DaKMuO dan juga FiSaU dengan rasminya pada 26 Disember 2008. Dan ketika itu, DaK-Ym.Fm berasal dari Sebuah Komuniti Forum di http://frenzyportal.tk yang kini dikenali sebagai www.frenzyfm.my dengan moto FRENZY FM MESTI GEMPAK PUNYA. Adalah satu komuniti bukan kerajaan yang mana menjadi tempat berkumpul bagi para remaja dan juga dewasa tanpa mengira umur. seperti yang anda dengar sekarang. radio disebelah kanan, berfrekuensi up at 48 kbps with 300 listener.

Tuesday, August 24, 2010

windows dan microsoft. what you got?



what did u know about windows or microsoft? huh? u know everything? did u know that sometimes, window become crazy? uhh laa laa. lets check it out!

Thanks for protecting my computer (from using Windows Explorer?)


Friday, August 20, 2010

Norton 360 Premier Edition 2010 Final


Norton 360 Premier Edition 2010 Final | 74.69 Mb
Protects your PC, online activities and your identity 24/7 - Delivers award-winning protection against viruses, spyware, worms, phishing, hackers, and more in one complete, fully automated solution.
NEW! Provides industry-leading security without slowing you down - Runs fast and uses less memory than competing programs, so you won't sacrifice performance for security.? Take the Performance Challenge and see for yourself.
NEW! Blocks botnets - Automatically detects botnets to prevent hackers from taking control of your PC and accessing your private information.

Why Choose Norton 360T?
Protects your PC, online activities and your identity 24/7 - Delivers award-winning protection against viruses, spyware, worms, phishing, hackers, and more in one complete, fully automated solution.
NEW! Provides industry-leading security without slowing you down - Runs fast and uses less memory than competing programs, so you won't sacrifice performance for security.? Take the Performance Challenge and see for yourself.
NEW! Blocks botnets - Automatically detects botnets to prevent hackers from taking control of your PC and accessing your private information.
NEW! Makes online shopping safer - Warns you of unsafe websites and suspicious sellers so you can shop without worry.
Protects your identity when you buy, bank or browse online -Validates authentic sites and identifies fraudulent sites to protect you from "phishing."
Offers secure, one-click login to web sites - Automatically stores your logins and passwords so you can sign into sites with a single click. Blocks keystroke loggers and other programs that can steal your information.
Secures your browser from attacks - Prevents cybercriminals from using vulnerabilities in your web browser to load malware onto your PC.
NEW! Delivers up to the minute virus protection - Automatically checks for new virus definitions every 5 to 15 minutes and downloads them in the background.? You get continuous protection without sacrificing performance.
NEW! Protects your important files from loss - Automatically backs up files when your PC is idle, so backups won't slow you down or get in your way. Includes 2 GB of secured online storage (with option to purchase more).* Watch Now
NEW! Speeds up PC boot time - Turns off unnecessary startup programs to get your PC up and running faster.
Defends your wireless network from intruders - Prevents unauthorized users from stealing your bandwidth and accessing your files. Warns you when you connect to an unsecured wireless network.
Helps make your PC run like new again - Deletes unnecessary files, defrags your hard drive, fixes common problems, and tunes up your PC to keep it running at peak performance.

To Download Click Below

Download From Depositfiles


Thursday, August 19, 2010

Mizz Nina - What You Waiting For 2010

1. Away With You
2. Yesterday
3. Pinda Minda
4. What You Waiting For
5. Kau Tahu
6. Let Me C U Get It
7. One
8. Sometime
9. Ping Pong
10. Never Leave You Behind
11. Love
12. Kurnia
13. Sri Kandi
14. Hope
To Download Click Below

Download From Depositefile


Wednesday, August 18, 2010

Bob Sinclar – The Bob Sinclar Show


ARTiST…. : Bob Sinclar
TiTLE….. : The Bob Sinclar Show-SAT-08-14
GENRE….. : House
SUBGENRE.. : n/a
SOURCE…. : Radio
RELDATE… : Aug-15-2010
AiRDATE… : Aug-15-2010

TRACKS…. : 01
LENGTH…. : 59:28
SiZE…… : 66.9 MB
QUALiTY… : VBRkbps

Nr Name Time
– ————————————————————– -
01. The Bob Sinclar Show-SAT-08-14-2010 59:28
– ————————————————————– -
– — total > 59:28

Tracklist
01. Chocolate Puma - Always And Forever (Bob Sinclar Mix)
02. ID
03. Chocolate Puma - Dub of Boom (Original Mix)
04. ID
05. Harry 'Choo Choo' Romero - Here Comes That Sound (Main Mix)
06. Laidback Luke & Gregor Salto feat. Mavis Acquah - Step by Step (Abel Ramos from Haarlem With Love Mix)
07. ID
08. ID
09. Milk & Sugar - Let the Love Take Over (ID Remix)
10. ID
11. ID
12. ID
To Download Click Below

Download From Depositefile

filegrasper need me?


ok. aku tak tau la apa nk aku cakap. sebab, jenis aku ni.. macam yang aku sendiri tau.
aku ni dari kalangan yang malas update blog. huh. kenapa?ntah. sebab aku rasa malas. and aku hanya akan update bila aku rasa ingin.
tapi. aku dapat satu jemputan dari Mr apa ntah nama dia. (aku panggil dia Mr India je). aku tak tau. yang aku tau. dia owner ada satu site ni.. and dia menjemput aku untuk memeriah kan lagi site dia tu.
dia ajak aku untuk jadi penyumbang tetap dekat situ. and sekaligus, mengshare good stuff yang aku ada.
so. aku pun layan kan aja. sebab aku da cakap da yang aku ni student. n faham2 sendiri la kalau aku x update post nantik. (kalau dia tak faham. lantak dia la)
aku kenal dia x lama. baru 1bulan lebih. mula2 aku buat tak heran. dia ajak join site blog.filegrasper.com so aku pun layan je la. aku tengok macam x da orang pun dekat situ. so aku biar lantak. lepas tu. dia pulak dok push aku pegi dekat blog.filegrasper.com/forum n main www.filegrasper.com untuk post something dekat situ. yang aku pelik. kenapa dia pilih aku?
then dekat site tu. aku tengok ada 2orang lagi mod dari malaysia (tak lama lagi jadi 3la termasuk aku.). n dua2 aku kenal. memang dua orang ni cukup power bab2 post2 ni. yang lain merata, dari philipine,india,hungary, serbia, pakistan dan jugak maldive.
ini yang aku tau pasal perangai dan jugak sifat si owner site nih.
x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI