Saturday, May 9, 2009

bila misya tersenyum


Ader jer yg tak kena..kalo orang len naek berjaya...
pkaian tak kena la, gaya jalan tak betol la..
suara kepit laa....terlampau SX laa...copy cat laa..
tak terlepas la artis sorang ni yg gaya senyuman ditegur bagai senyuman nek kebayan pkai pendakap gigi....

aper2 jela....
heh heh..dulu ingat lagi time kecik2 time skul..suka gak dok usya tgok misya ni kat tv..time tu lagu ape ntah yang femes nyer..tapi...sekarang..adoi..spoil betul la macam mne tengah google2 boleh terjumpa gambar ni,..hilang terus rasa minat kat die ..ekeke..rupa2 nya macam ni ler kamu yer misya..hua hua hua..korang layan je la
click to reveal Hidden Text






try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 0 comments ke “bila misya tersenyum”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI