Wednesday, May 6, 2009

cerai cantum ?? hjsplit

Okok..now aku nk share sopwer cantum cerai video korang...yang mana korang leh cantum or cerai kan kepada part2..n video tu akan jadi kepada .001 .002 dan seterusnye..x da menda sangat nk cakap sal software ni..sebab cara guna die simple sangat..

baca lagi...

die akan kua gambar ni bila korang click kat join file tuh..n korang pick file yang .001 n die akan detect file output..settle prob..

so untuk download link die..click kat bawah ni
http://www.mediafire.com/?njkdrqcsnzz




try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 0 comments ke “cerai cantum ?? hjsplit”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI