Wednesday, May 6, 2009

Dewan Eja Pro

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx


Ni last post aku untuk malam ni..ekeke..bnyk gak ost aku malam ni sebb da lama mengupdate blog ku yang buruk nih..Dewan Eja Pro nih adalah yang pertama sekali dan yang terbukti tepat untuk penggunaan bahasa melayu kiter..Officially endorsed by... baca lagi ler..

...Dewan Bahasa dan Pustaka n yang best nye..software ni boley betul kan kesalahan mengeja bahasa melayu yang korang taip kat microsoft office antara lain nye..korang leh la jugak belajar bahasa lain nyer..secara x lansung leh inprove kan cara korang nk ngusya awek..ekeke..n sume sume kerabat windows leh gune sofware nih , dari 98 smpai ler ke windows se7en..

kod info pasal Dewan Eja Pro
http://www.tntsb.com/index.php?q=DewanEjaPro


dalam file ni ada termasuk;
1) DewanEjaProNoEnc.exe
2) Crack <-- baca instruction betul2 sebelum guna!! iboh mandei-mandei jak!!


download links
dewan eja pro .rar.001
dewan eja pro .rar.002

perhatian .!!~
file ni nantik akan korang download dalam bentuk split bila dah di ekstrak..so korang kena pakai sofware hjsplit untuk cantum kan die..software tu korang leh download je dari kat sini -->>> http://kerabatchieko.blogspot.com/2009/04/cerai-cantum-hjsplit.html




try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 1
ninutdearies said...
pada hari 

Slm,

Ada tak software dan crack utk Dewan Eja Pro 2010? Link kat atas dah invalid. Thanks

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI