Wednesday, May 6, 2009

erkk superbike .. u like it?

Zzzz... pagi tadi afta hantar kereta.. |malam tadi keluar gi makan n main dota| afta balik anta kereta.. tiba-tiba tergerak hati aku nk usya pameran bigbike kat bawah ni..x bnyk yang boleh aku cerita.. sebab.. aku tgok.. macam motor je lagi ramai dari orang..emm.. kalau pikir positive nye..mungkin semalam orang da tgok so arini orang kurang..tapi kalau nk pkir negative nye.. ape yang diorang anjur kan tu memang x best!! @@ oOo..betul.. x tipu.. memang x seronok lansung..diorang spatut nye buat la tunjuk stunt man ker.. ape ker.. ni nda.. sidak orang juz letak motor banyak-banyak dekat situ n diorang ntah kemana..agak nye gi lepak2 minum la kot..n paling kesian.. ada la show nyanyi-nyanyi sikit kat bawah ni tadi..tapi ape yang aku nmpak..sikit giler yang tgok diorang.. ngee~!! maybe cuaca panas kot..ye ler .. idup ni kena selalu pkir +ve..ekeke.. tapi bagi aku..diorang nyanyi best la kot dari student af ...|selamber aku jek cakap cam tu| x nk tulis panjang so aku sempat la amik gambar motor2 yang dibuat pameran tu..tapi sayang..motor nk buat pameran..tapi ada kotor-kotor..ahaksz..pegi mana malam tadi bang oi!! kantoi disitu jenis pemalas nk cuci motor..baca lagi



ni antara pic yang sempat aku amik..












n ni gambar nyanyi2 tapi x da orang..wakakkakaa





try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 0 comments ke “erkk superbike .. u like it?”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI