Wednesday, May 6, 2009

google chrome

ok..now kali ni aku nk share sofware Google Chrome v2.0.159.0...file ni nntik korang akan download dalam format rar..so korang extract n akan mengganti kan explorer or firefox korang tu..mcm yg korang tau..explorer juz for noob..so apa lagi..bertukar la pada yang baru..Google Chrome ni mmg lancar kalau korang guna..n korang sendiri akan terasa kelajuan nya..hahaha
ok..kalau nk download..click link sini





try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 0 comments ke “google chrome”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI