Wednesday, May 6, 2009

kaspersky reset trial


okok..now..aku nk share lagi satu benda..last untuk malam ni..ngntuk bangat sih..
sopware ni mcm biasa..tujuan die untuk jadi kan korang nye kaspersky tu berjalan dgn lancar tanpa gangguan suruh tukar key sebab da black list..software ni akn reset trial version yg korang pakai..cara die senang je..bile korang delete key yg dah busuk"expired" tu..korang click dekat trial version..n jgn click dekat applying key kay..korang click dekat trial version n pasti kan korang nye comp or laptop konek dengan internet..sebb trial version ni akn connect dgn kas untuk aktif kan korang nye trial version..so bile koorang dah aktif kan trial version ni..masa yg di beri kas adalah sebulan sahaja..so bile da cukup sebulan..korang x boleh guna trial version lagi da..so..solution die..korang click dekat resettrial.exe tu..n korang click reset trial..so dgn automatik nye ip korang akan hilang dari kas punya data..so korang punya activation akan bertahan lagi selama sebulan..dan bulan depan buat jugk mnda yg sama smpai bosan...wakakaka..
jadi..untuk sapa2 yg berminat n x nk cari key kav, n jugk bgi sapa2 yg jenis x nk guna patch kav korang ada pilihan len dengan guna sopwer ni..

so untuk download...click sini~!





try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 0 comments ke “kaspersky reset trial”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI