Wednesday, May 6, 2009

mx one antivirus for pendrive


okok..diz time aku share software untuk portable antivirus..yg mana korang leh pkai kan dekat hp korang..pc korang..n jugak korang punya pendrive...dengan ada nya portable ni..korang jgn risau la pasal pendrive korang akn kena virus..sebb anti virus ni akn detect virus yg mencuba menyelinap kat dalam pendrive tu tanpa pengetahuan korang..so screen shot pun da da kat atas tu..jadi ..kalau nk....

download kat sini~!

Komentar :

ada 0 comments ke “mx one antivirus for pendrive”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI