Wednesday, May 6, 2009

pemergian ke lundu

Ada ape dengan gambar ni??ntah..aku pun x tau..ekeke..kenapa aku letak gambar ni?suke hati aku la sebab ni blog aku..hah..sebenar nye aku nk cite pasal aku gi pantai pasir pandak n jugak aku gi lundu..pantai yang pasir pandak ni x da la cantik mana tapi jadi antara tempat yang paling dikunjungi student..ntah la menda yang best nye..aku pun x tau..wakakaka..tapi .. Pasal Lundu ni pulak..pantai die buley tahan jugak la cantik nyer..n kawasan die ni kat ngan muara..ntah muara ape ntah aku pun x tau..huahua..sebab kalau time air surut jek..boleh jalan kaki n air die paras buku lali jek..tapi bile air die pasang..mak aih..tinggi nye bukan main,..hakhak..pepalih tinggi..macam mana aku leh pergi situ??ermm..dah la pergi dengan x bercadang nye..ingat nk pergi Matang..tapi air die x cantik sangat..tibe2 kawan2 aku ajak gi lundu..ngan duit x da time tu..dalam poket pun ada RM30..nk makan lagi..bayar sewa kete lagi..mana cukup oi..sib bek la ada yg memahami time tu..wakakaka...dapat aku bayar sewa murah sikit dari orang lain..n malam tu x tido main kad..n wat unggun..tapi dah lama2 main kad tu bosan jugak la dah x da wat pape..n mula la rasa mengantuk..bile last kad..diowang cakap..sape kalah tido lua kete..n aku la mangsa nye..memang keling nye budak2..hua2..sudah2..
+/- click untuk baca lagi

.. so esok nye x da pape plan sebb x pergi dijangka n sesi amik gambar je la yang dapat buat..check it out..
ini pakai camera mmber aku


ahaa..ni dari pantai..dekat batu tu la aku akan pegi


haha..ni time aku dah ada kat atas batu tu..






kenape gmbar aku ni akhir sekali??jgn tnye kenape ..hauhua





try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 0 comments ke “pemergian ke lundu”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI