Wednesday, May 6, 2009

si gedik terjuntai-juntai

diana danielle gedik di plkn.
erkk..??setelah sekian lama kecoh pasal dier ni..aku nk share gmbar yang aku ada untuk tatapan umum ..gambar yang mana die time kat plkn..orang nyer agak sozai..n..mengamal kan double standart..standart la kalao Orang ATAS dah dapat duit ..alah...dah name pun GOMEN MALAYSIA corrupt...ahaks..terlebey sudah..pape pun..usyar mane2 yang berkenan..artis yang kuat menggedik ni dah pun pas jadi orang no 2 kat dalam plkn tuh..senang cite korang layan je la gambar ni dulu...settel x yah cite banyak..

kat sini disertakan:
*teknik menyidai kain pada kelajuan terpantas
*teknik bergayut ala model telekom
*teknik mengemas almari berhabuk
*teknik menegang cadar katil ketahap termaksima
*teknik sang juara
baca lagi untuk lebih mengancam...






dengar cerita..die ni jadi ketua kat situ dengan memegang pangkat peghuluwati n sekali gus menjaga 400 anak buah..ahakss..seronok lah anak buah diorang ye..





*teknik-teknik menyapu yang kadang-kadang dapat dilihat..




*macam tak muat jek saiz nih..tumit pun nda tinggi..sesuai ker nk gi dinner....




*aku lah anak princess haliza tu kalau korang nk tau...peace..




*terka??ini balak ku or peminat daku..or..bodyguard ku??





*malam b4 60 minutes earth..




*auntie baru saya..
*ko balik nntik sunburn ..kompom punya..wakakaka





try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 0 comments ke “si gedik terjuntai-juntai”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI