Wednesday, May 6, 2009

skin head !!~~ anda suka_

^_^
Kenapa dengan botak?? aku nk bagi tau semua orang yang pakcik botak kat sebelah rumah aku ni da curik parking motor kitorang .. aku betul2 x puas hati sebb tempat parking sibotak tu sepatut nye sebelah dengan tempat kitorang letak motor..da 2 sem kitorang letak motor kat situ..n die boleh je parking dekat tempt lama die..tapi kenapa sekarang die berani |tunjuk otai| amik tempat kitorang..!! Adakah kerana kehadiran LC baru die tu??ohh tidak!! adakah kerana anak die kerja kat kedai bawah??? oh juga tidak!! ingat aku takut ke dengan ko wahai sibotak!! durjana kamu .. ingat dengan meletakkan susur naik motor kat koridor tu dah cukup hebat untuk rampas hak kami???+/- click untuk tau pasal botak!!
ini tidak ADIL!! ingat sikit Botak, ko tu baru pindah x smpai 3bulan dah nk berlagak macam duduk smpai 10taun >>kenapa 10taun<<.. ko memang cibet botak.. x pernah dalam hidup aku mencuri parking orang..tapi ko!! ntah la botak..aku pun x faham ape yang ko nk dari kitorang..kenapa aku emo??suka hati aku la ..memang aku x puas hati dengan ko !


ni motor lc botak durjana tuh!!



korang boleh lihat motor cepai membar aku di alih oleh bedebah tersebut untuk letak LC dier..untuk pengetahuan korang..kat situ port parking kitorang n die nye parking kat side belah kiri tangga tu..kanan tangga tu kitorang punya!!!!



ini lak gambar dari atas tangga nk nek umah kitorang..tgok lagi 2 bijik..kesian kena parking bawah..kureng punya botak!!





try la click sekali je..n just survey..click kat sini

Komentar :

ada 0 comments ke “skin head !!~~ anda suka_”

Archive

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI