Sunday, July 19, 2009

garena leveling booster hack!! *Updated


**updated**
click link here for the new hacking,http://kerabatchieko.blogspot.com/2009/08/garena-mega-exp-hack-download-new.html
because this is the latest version than this one

so yang macam aku da cakap..aku nk post satu entry pasal hack leveling garena..so kat bawah ni aku bagi download link dia..
cara nak guna dia senang je,,ikut step kat bawah
+/-read more..


1- extract file yang dalam bentuk .rar tuh..
2- run _Start Garena with GarenaHack 3.22.exe
3- add to trust zone jika file tu die cakap da virus..
4- click start garena hack 3.22
5- then tick at the mega experience
6- garena login will automatically appear n juz enter ur user name n pasword macam biasa(tapi korang wajib pun login garena)
7- the dialog box akan muncul dan korang masuk kan user name, password, dan korang punya UID
8- click login at the dialog box.
9- the box garena with garena hack 3.22\inject.exe will come out..u all juz waiting for it because it make ur exp gain automatically.

p/s : basically basic member exp will start grow exp afta 30-45 minutes , and the golden member should start grow up exp on 15 minutes

for the download link

download with rapidshare
download with usa upload


all file .rar is 15MB




try la click sekali je..n just survey..click kat sini


Komentar :

ada 0 comments ke “garena leveling booster hack!! *Updated”
x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI