Sunday, July 19, 2009

Garena leveling Boosting .:. Up kan EXP Garena



saya tahu korang semua mesti pelik macam mana nak naikan level garena dengan cepat. since korang jadi gold member, experience level garena korang akan naik dua kali ganda lebih cepat dari normal experience level. bagaimanapun dengan beberapa cara, saya boleh ajar korang macam mana nk dapat leveling dengan lebih cepat dan cara yang sah!! maksud saya bukan secara hack atau pun secara haram..saya ada 3 cara yang mana memang berfungsi 100% , dan kat bawah ni cara-cara dia..
+/-baca lagi..


1- Main Call Of Duty 4 yang mana rules dia sama macam yang diguna pakai dalam rules counter strike sebelum ni..yang mana counter strike leveling lebih cepat naik didalam Garena 3.0

2- Main Garena Experience AFK Map full house atau kurang pemain selama 1-6 jam dan akan memberi korang lebih banyak EXP.

3- Atau pun korang main custom map yang lebih dikenali sebagai FUFU NINJA ALL STARS ..yang korang perlukan hanyalah Warcraft 3 The Frozen Throne dan cara seterus nya korang download map tersebut..click sini untuk download map tersebut bagi map yang lebih latest

cara ni paling popular di Philippines buat masa sekarang kerana sejak penigkatan EXP yang mendadak kalau korang main map ni..dan kalau korang rasa korang x jumpa map tu dekat link atas tu..korang leh jugak try website ni www.epicwar.com

Dan macam mana korang nak naik kan EXP ? untuk memenuh kan EXP korang ? korang kena buat macam ni..

A)-(you host the game)korang jadi host sebab host lebih bnyk dapat naik EXP.
B)-(have a full house)penuh kan game korang contoh 5 on 5, sebab lebih ramai player yang join lebih tinggi EXP yang korang akan dapat.
C)-(enjoy the game) lebih lama korang main, bermakna lebih banyak EXP yang korang akan dapat.
D)-(finish it) sebelum aku terlupa..korang kena habis kan game yang korang main dan kalau boleh jgn leave game sebab kalau korang leave ,korang tak kan dapat EXP!!
Contoh Game yang berakhir dengan hanya 5 hingga 10 minit <<--- ia nya memang cukup cepat kalau nak dibanding kan dengan game DOTA (Defence Of The Ancient)dan TreeTag Simple, tetapi ianya memang cukup effective.

next post aku akan bagi software untuk hack Garena pulak..khas untuk korang semua.!
wait hoo0ooO!!





try la click sekali je..n just survey..click kat sini


Komentar :

ada 0 comments ke “Garena leveling Boosting .:. Up kan EXP Garena”
x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI