Sunday, August 2, 2009

GARENA MEGA EXP HACK DOWNLOAD *NEW*

okok..da lama x ber update blog ku ini..n today aku nk share satu sopwer garena levelling booster yang baru..baru je lagi release so aku nk share ngan korang semua..
cara nk guna die pun aku akan ajar..n cara die pun lebey kurang sama dengan garena mega experience yang aku da share aritu
nk baca lebey-lebey or nak tau step die?click to read more how to donwload and download link

Garena Mega Experience Hack - Garena Mega Exp Hack Guide and Download. Kalau korang perasan ramai orang cepat naik level Garena in just few time without playing any games. setiap players are getting 1-5 level(s) in 1 day and other players who have low levels are curious want to know their secret. The secret is Garena Mega Exp hack akan bagi korang ebey kurang 400 Experience points/ 15 Minutes kalau korang adalah basic member. Dan akan beri lebey kurang 800 Exp per 15 minutes kalau korang adalah gold member. This Garena Mega Exp Hack is great if you wanna increase the numbers of your levels :) - Banyak menda yang best untuk korang dapat selain dari Experience tapi bergantung kat korang la nk guna ke tidak.


okok..sekarang aku tunjuk step by step cara nk guna Garena Mega eXp:

1.Download Garena Exp Hack with MegaEXP.

2.Extract GarenaHack-Latest&Updated.rar using WinRaR.



3. Go to the folder where you have extracted the files, Open "_Start Garena with GarenaHack.exe"- See the icon image on right >>



4. Click start Garena Hack with MegaEXP Free



5. Just close Garena window, and click "Start MegaExp Hacking - 12 Servers Connect" on GarenaHack window.



6. Again a Dialog window will popup. Just type your username/password and UID and Click Start EXP Hacking.



7. Two command prompt windows will appear.. just leave it for few time.. and then login your account on Garena then see your experience boost.



click bawah untuk download
rapid share.com


Points to be noted:

- MegaExp - connecting to 12 Garena servers for maximum EXP. ini adalah semua server garena, servers ni adalah the latest original garenahack private version. If you get low exp or nothing all all then that's it :) I cannot do more... for now.
- Opening Multiple Garena MegaEXP windows with the same account WON'T get you more EXP.
- if you see a password box when you start the program then try starting it again using: "_Start Garena with GarenaHack.exe"
- This will not work on Microsoft Windows Vista.
- if MegaEXP hack don't work on a certain account then there's nothing we can do.
- Basic Members will start getting Experience after 30-45 Minutes whereas Gold Members will starting gaining Exp in 15-20 minutes.. Use this program at your own risk.

Credits: Special Thanks to GarenaHack-er for creating this Garena Mega EXP hack.

Enjoy Boosting your Levels in Garena and be sure to visit DotA-Utilities for future updates.




try la click sekali je..n just survey..click kat sini


Komentar :

ada 2 comments ke “GARENA MEGA EXP HACK DOWNLOAD *NEW*”
Anonymous said...
pada hari 

blogger goblok.... malysia suka geisya.. kontol kau

Anonymous said...
pada hari 

asal link nye mati..?

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI