Wednesday, October 7, 2009

Garena Hacking Universal Maphack v2.0


Menda ni masih lagi baru dan aku pun da try guna n menjadi. menda ni cuma maphack, dan bukan hack yang boleh bgi duit korang banyak or hero korang punya armour naik mendadak or macam-macam yang lain, n aku share ni bukan untuk mengajar korang main hack, pandai-pandai ler pikir mana baik n mana yang buruk, sebab kalau main maphack ni, korang nampak satu map, jadi mcm tak best..n da kompom-kompom la tak adil..betul x?so kalau korang nk jugak n tak nak dengar nasihat aku,.korang guna la maphack ni..agagagagaga..anyway..semoga korang happy happy selalu...sharing is not a crime, but sharing is caring ...
luv u all!!


GarenaHack-er has released a Garena Universal Maphack v2.0 which does not modify any Garena files nor it requires any Garena Hack/Crack. This Garena Universal maphack supports Warcraft v1.20e, 1.21, 1.22, 1.23 & 1.24b Patch. It is currently undetectable in Garena. Check the Download Link & Guide of using this maphack.

Garena Hacker dah pun mengeluarkan Garena Universal Maphack version2.0 yang mana tak mengubah mana-mana Garena file , so maphack ni support v1.20e, 1.21, 1.22, 1.23 , 1.24b Patch. Dan yang paling penting buat masa ni. maphack ni masih x dapat dikesan oeh Garena.
dapat kan maphack tu dekat link dibawah


Guide:
  • Download Garena Universal Maphack from the link above.
  • Extract it to any folder then start "Garena Universal MH.exe"
  • Set your Warcraft 3 Path from the top.
  • Then Click "Start Garena Universal Maphack"
  • Now run Warcraft 3 using Garena client.
  • Here you go!

Cara penggunaan:
  • Download universal maphack dari link yang diberi.
  • extarct kepada mana-mana folder dan start "Garena Universal MH.exe".
  • set warcraft 3 patch dekat atas software tu.
  • dan start Warcraft 3 menggunakan garena akaun korang
  • settle


Notes:
• Use official Garena client, Don't use any Garena Crack/hack to use this maphack.
• If you have any problems please report on this thread on kerabatchieko.blogspot.com.
• Use this on your own risk, kerabatchieko will not be responsible if anything happens to your Garena Account
Notes:
- Guna kan garena client yang asal, jangan guna garena crack atau hack untuk guna maphack ni
- Kalau ada apa-apa masalah sila bagi tau di thread ini.
- Risiko penggunaan ni bergantung pada korang, aku x bertanggungjawab atas garena akaun korang..aku share je..



try la click sekali je..n just survey..click kat sini



Komentar :

ada 0 comments ke “Garena Hacking Universal Maphack v2.0”
x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI