Saturday, January 9, 2010

Garena Universal Maphack v.3.1 for warcraft @dota


To all MapHacker lovers,.HaHaHa, The GarenaHack-er has released a Garena Universal Maphack 3.1 which does not modify any Garena files nor it requires any Garena Hack/Crack. This Garena Universal maphack supports Warcraft v1.24c Patch and previous versions. It is currently undetectable in Garena. Check the Download Link & Guide of using this maphack.
support 1.20e, 1.21, 1.22, 1.23, 1.24b, 1.24c




Download Links:
Garena Universal Maphack v3.0.zip <<--link hotfile
Garena Universal Maphack v3.1.zip (stable version)
link hotfile
link media fire


Dekat dalam pun dah ada disertakan sekali cara-cara installation dia, sama je macam yang aku pernah post dulu, yang beza nya, ada penambahan untuk version 1.24c
so 1.24c dah tidak lagi selamat sepenuh nya dari hackers or pencinta map hack.
Guide to use it:
• Download Garena Universal Maphack from the link above.
• Extract it to any folder then start "Garena Universal MH.exe"
• Set your Warcraft 3 Path from the top.
• Then Click "Start Garena Universal Maphack"
• Now run Warcraft 3 using Garena client.
• Here you go!


Notes:
• Use official Garena client, Don't use any Garena Crack/hack to use this maphack.
• If you have any problems or found any bugs please report on this comment section.
• Use this on your own risk, aku x kan betanggungjawab kalau ada apa-apa terjadi terhadap account garena korang 
• Yang paling penting, aku pernah guna maphack ni, n garena tak kesan pun aku. so aku yakin menda ni 100% selamat, melainkan ada orang nak pedajal korang dengan cara amik screen shot replay n post kat forum garena. n letak kan kat section ban. HAHAHAHAHA..

Komentar :

ada 0 comments ke “Garena Universal Maphack v.3.1 for warcraft @dota”
x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI