Sunday, January 10, 2010

How to activate Kaspersky 2010 license using a key file ?



Latest version Kaspersky Antivirus dan Internet Security 2010, tidak membenar kan anda mengaktifkan Kaspersky Antivirus menggunakan license key file i.e. melainkan dengan menggunakan kod pengaktif atau activation code. 2010 Kaspersky Lab Products boleh di aktif kan hanya dengan activation code melalui internet. Jadi, saya tahu perkara ini menjadi susah bagi anda yang mana mempunyai license key yang sudah valid atau pun untuk mengaktif kan Kaspersky Products. Jadi dengan itu, 2010 tidak mempunyai pilihan untuk aktif kan melalui key file .i.e . tapi.! ~ ada satu trick untuk menjahanam kan nya.
Sudah lah,, letih aku guna ayat skima, anda, saya, HAHAHAHA..

Untuk Kaspersky Antivirus Products take it here
click here to download KAV2010

untuk key kaspersky antivirus.- korang download kat bawah ni

click here to download key


Kat sini aku nak tunjukkan Activation Kaspersky 2010 license using key file: korang just perlu ikut satu persatu step atau pun langkah yang aku tunjuk kan kat bawah ni, ikut je tanpa RAGU-RAGU mahu pun rasa WAS-WAS.. =)

PALING PENTING!!! (BEFORE korang START, OFF kan INTERNET CONNECTION korang)
ok now, lets we start.! cheewah..speaking pulak,.HAHAHAHA..

1. Open korang punya Kaspersky 2010 License Manager.

2. Click Activate New License.

3. Select Activate commercial license and enter the activation license code
T1JVS-NNMBD-K1QTN-SUBP8 (beta code).
Atau pun korang boleh guna activation license code yang lain seperti kat bawah sekali post ini. (credit to KAPAR bukan nama sebenar) sebab tolong aku jugak dalam mencari code ni

4. Click Next. Sekarang korang akan nampak dialog box seperti yang dibawah, click Ok on it.








 5. That’s it. Sekarang korang akan nampak pilihan  key file untuk activate korang punya KAV/KIS 2010 product


Korang click Browse dan korang cari key location dalam PC or Laptop korang dan activate product korang dengan senang sekali umpama minum  kola large, kata orang sarawak..hahaha..

- lepas tu korang amik air semayang n solat !tu yang penting..=)
- pastu korang on kan INTERNET CONNECTION korang semula dan update macam biasa,
- Full Scan PC or Laptop korang.
- after dat korang share-share la ilmu ni kepada orang lain, sebab kalau ilmu ni tak di share kan, Allah akan tarik semula ilmu yang kita ada ni.. siyes ni aku cakap.. x tipu..hehe
sekian sekelumit ilmu dari aku.. assalamualaikum.

activation code yang lain
44UEA-CYRAJ-NMAV3-YXX4V
K5PXQ-X1SW6-2RAMR-ZBM2X
25N2Z-QH4Y4-YHNTN-N2U4T
YS8UP-KD46D-JX4YD-ENHF6
33NA4-J34SG-MUV13-JRU6P
7N1UZ-DSXDN-R9XFC-PDQEF
3PRNP-TQXWT-GNR33-PMPTR
E4J6N-1644V-B7KAW-6J6M3
44UE9-UZKTA-AHUF2-VB8ZH
7PEJP-Q2KCG-NPT56-SNZAX
YG5CD-SXU41-JESDZ-6AWA6
3SU15-S4AES-P5XRQ-87AKV
3T6XS-GY8U1-W1JTR-9XAE1
3TK3J-6T1TN-X3XGP-HUZRN
3TZV1-Z5F9W-DXBWX-Q1KDA

Komentar :

ada 1
ninutdearies said...
pada hari 

Slm,

Kalau ada yang KAV2011, mintak tlg share. Thanks

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI