Tuesday, January 5, 2010

SPRINT TEST JENGKA PAHANG

Mengikut kamus dewan bahasa tempat aku..sprint test ni bermaksud Sprint fitness tests for measuring maximum running speed and acceleration. dalam kata orang kl bermaksud untuk mengukur kelajuan maksimum dan pecutan sesuatu. Tapi dalam bahasa rojak di panggil sukat. ~ simple !~

 Haizz..memang da lama aku tak update blog aku ni, n hari ni aku dapat sikit masa untuk kongsi sedikit sebanyak aktiviti aku time cuti sem aritu. Tak kira la aktiviti baik ke buruk ke tak senonoh ke, yang penting dipanggil aktiviti..haha
so, antara aktiviti aku time cuti sem baru ni, aku pegi usya satu sprint test event dekat Bandar Pusat Jengka, Pahang. Aku datang tu pun disebab kan kawan aku yang agak rapat join event tu, n faktor paling penting sekali sebab dekat, lebih kurang 1jam dah smpai ke litar tu. Haha, kalau jauh x da duit aku nak pergi. so x yah tulis banyak, sbb aku nak tidur. aku letak gambar kat bawah ni untuk tatapan korang semua.
~ KEPADA SAPA-SAPA YANG RASA NK TGOK GAMBAR YANG BERLAPIS, SILA CLICK PADA GAMBAR TERSEBUT UNTUK MEMBESAR KAN GAMBAR~ TERIMA KASIH DAUN GANJA, DUIT TARAK MCM MANA NAK BELANJA??


Ni motor kawan aku nama dia iwan, kesian hari 1st semangat test motor die..tapi pihak pengajur tak bagi die masuk sbb pendaftaran kategori 125 body potong da ditutup, so esok nye die datang lagi dengan semangat masuk kategori open body potong, tapi malang nye time sentak gear dua, gear box pecah, aku tengok muka die nk mengangis da. tapi apa boleh buat, mungkin ada hikmah.




Haa.ni lagi sorang kawan aku. n die dapat tempat ke-3 ketegori rxz open body potong, sape-sape nak kenal?nama dia SELI, bukan nama sebenar

dan gambar-gambar kat bawah ni gambar mat terap lain yang sempat aku candid, nak tgok lagi clear, click pada gambar tu.















okeh, sekian dulu dari aku. nantik kalau ada masa aku akan post lagi atau lebih senang,
aku akan cerita lagi apa yang da berlaku time aku stay kat umah time cuti sem,
ape-ape pun,lets get it on babeh, semoga diberkati Allah SWT
dan disengani semua pihak, Assalamualaikum!~

Komentar :

ada 1
kerabatchieko owner_ said...
pada hari 

Admin: aku da try edit gmbar tu bagi kasi nampak semua, tapi ntah la, sama je semua nya jadi mcm tu semula,.
aku pun da jem

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI