Wednesday, January 6, 2010

Tubuh Wanita Yang Mengghairahkan Lelaki


Ntah kenapa aku rasa aku nak share info pasal ni, sebab tadi masa googling, aku terjumpa la satu artikel dalam satu laman web ni.., tapi bukan laman web lucah, haha. Dan aku pendek kan jadi kan dalam bentuk point supaya korang senang dan tak la bosan membaca mana-mana cerita yang kadang-kadang meleret, ini hanyalah untuk pengetahuan korang sahaja.

1. Betis dan Lutut
Wanita yang apabila berjalan bergesel betis dan lututnya amat disukai lelaki, walaupun
wanita ini tidak begitu menggoyang pinggulnya. Cara berjalan sebegini membayangkan
bahawa faraj wanita itu kecil dan sempit, dan sempitnya faraj wanita menjadi kesukaan
lelaki.

2. Pinggang
Lelaki lebih tertarik pada pinggang yang ramping kerana ianya mudah digoyang
sewaktu berjimak. Goyangan sewaktu jimak dilakukan oleh wanita, dayungan biasanya
dilakukan oleh lelaki. Goyangan ini memberikan kenikmatan yang lebih tinggi kepada
lelaki.

3. Pipi
Ciuman yang melazatkan penciumnya berada pada sasaran pipi yang licin, bersih dan
halus, oleh kerana itu ramai lelaki lebih menyukai wanita yang berpipi licin.

4. Dada dan Payudara
Terdapat pertalian antara bidangnya dada wanita dengan payudaranya. Jika dadanya
bidang, maka payudaranya tidak begitu nyata bentuknya. Sekiranya dada kecil,
payudara adalah lebih jelas bentuknya dan tampak membengkak dan naik. Keadaan
inilah yang menarik oerhatian lelaki.

5. Alis Mata
Sekiranya alis mata wanita halus tersusun rapi, ia dianggap sebagai kesukaan kaum
lelaki.

6. Dahi
Apabila dahi wanita luas, ia dianggap dahi yang sempurna oleh lelaki. Dahi wanita
adalah tempat di mana lelaki akan menemukan dahinya.

7. Bibir dan Lidah
Lelaki lebih menyukai bibir yang nipis dan lidah yang lonjong kerana ia dianggap
menikmati kucupan semasa istimta' mahupun jimak. Pada zaman ini, kucupan lidah
lebih disukai dan membangkitkan syahwat 3 kali ganda berbanding dengan ciuman ke
pipi, dua alis mata, antara 2 lubang hidung dan pada tengkuk wanita yang mampu
membangkitkan syahwat sebanyak 25 peratus.

8. Faraj
Pada lelaki, bentuk faraj wanita tidaklah menjadi persoalan besar. Tetapi ramai lelaki
lebih sukakan wanita yang mempunyai lubang faraj yang kecil kerana ia dianggap dapat
memegang dan menyepit zakar lelaki dengan lebih utuh tatkala jimak. Walaupun begitu,
seni kemutan dianggap lebih penting dari besar atau kecilnya lubang faraj, kerana ini
dianggap lebih memberi kesan kenikmatan kepada lelaki.

Diingat kan :
  1. Bwh umur jgn tgk ni ! hahahaha  
  2. Tp jgn lupe cari wanita yg beriman dan pandai jage ati org tua jgn tgk badan je

Komentar :

ada 3 comments ke “Tubuh Wanita Yang Mengghairahkan Lelaki”
cps.style90 said...
pada hari 

hahaha.... nice info ar bro.... rules no.2 tuh mmg 1st priority aku... hehehe

lollyheartyM@nis said...
pada hari 

cian gadis2 yang tak memenuhi ciri2 ni..
tapi betul jugak..
bentuk badan bukan selamanya maintain macam yang lelaki nak..
yang penting hati dan iman.. ;))

kerabatchieko owner_ said...
pada hari 

haha..mmg la..tapi mmg kalau time muda-muda ni..mmg cari jenis yang macam tu..yang kalau boleh..isteri biar hotttt....!!
hahahaha

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI