Saturday, February 13, 2010

DETERMINE THE MENTAL PATIENT

During a visit to a mental hospital, I asked the director how they determine whether or not a patient should be institutionalized.

"Well," said the director, "we fill up a bathtub, then we offer a teaspoon, a teacup and a bucket to the patient and ask him or her to empty the bathtub."

"Oh, I understand," I said. "A normal person would use the bucket because it's bigger than the spoon or the teacup."

"No." said the director, "A normal person would pull the plug. Do you want a bed near the window?"

ARE YOU GOING TO PASS THIS ON, OR DO YOU WANT THE BED NEXT TO MINE??!
CHOOSE WHAT DO YOU WANT? =)

Wednesday, February 10, 2010

Blue Screen (Pernah kah anda melaluinya?)

Pernah kah anda merasai pengalaman sebegini? Laptop anda atau pun juga komputer anda terkena panggilan hangit berbaur biru-biru , walaupun tiada unsur lucah? Pernah kan anda? jika pernah apa yang anda lakukan? dan jika belum, apa yang patut anda buat? jadi setelah bertanya dan jugak berdasar kan kitab uncle wiki pada juzuk Blue Screen of Death, diterang kan bahawa The Blue Screen of Death (juga dikenali sebagai stop error, BSOD, bluescreen, atau Blue Screen of Doom) adalah perkataan sehari-hari digunakan untuk paparan ralat dipaparkan oleh beberapa sistem operasi, khususnya Microsoft Windows, selepas menghadapi kesalahan sistem kritikal yang boleh menyebabkan sistem untuk menutup supaya mencegah kerosakan ireversibel sistem integriti. Ini berfungsi untuk memberi maklumat untuk tujuan diagnostik yang dikumpul sebagai sistem operasi yang dikeluarkan bug cek.

Tuesday, February 9, 2010

What The Fuck?!!


Memang tajuk ni sesuai sangat untuk post aku kali ni, aku tak tau nak cakap apa, yupz. kalau dalam islam, kita akan beristigfar, Astagfirullahalazim,
haizz..cerita dia starting die macam ni. aku baru je nak nak tido, n aku saje-saje la check external aku, then aku tgok ada folder yang hilang, mano poei folder tu?aku pun dah naik pelik, lepas tu, aku check balik folder dalam external tu, yang sepatut nya ada 6 tapi tinggal 4!!.nak tau lagi apa jadi?

Garena Universal Maphack v.4.1 for warcraft @dota

GarenaHack-er has released again a Garena Universal Maphack 4.1 which does not modify any Garena files nor it requires any Garena Hack/Crack. This Garena Universal maphack supports the latest Warcraft v1.24d Patch and previous versions. It is CURRENTLY undetectable in Garena. Check the Download Link & Guide of using GUMH.* (garena universal maphack)

Monday, February 8, 2010

Making Plastic Explosives from Bleach (sabun)


Potassium chlorate is an extremely volatile explosive compound, and has been used in the past as the main explosive filler in grenades, land mines, and mortar rounds by such countries as France and Germany. Common household bleach contains a small amount of potassium chlorate, which can be extracted by the procedure that follows.

Empat kepala babi, wang kertas diletak di dua masjid


KUALA LUMPUR: Empat kepala babi hutan yang dibungkus dalam empat beg plastik beras diletak di dua masjid di Petaling Jaya selepas solat Subuh awal pagi ini.


Dua bungkusan kepala babi hutan bersama satu baldi plastik berisi 30 keping wang RM1 diletak di pintu masuk belakang ke perkarangan Masjid Jumhuriyah, Taman Datuk Haron, manakala dua bungkus lagi serta baldi berisi wang dengan jumlah sama diletak di hadapan pintu masuk perkarangan Masjid Al Imam Al Tirmizi, Taman Sri Sentosa.

sape ada wireless router free? =)


Apa perasaan korang kalau tengah on9 tiba-tiba intenet putus?da la tengah edit html layout. and belum save lagi template tu, then internet tiba-tiba disconnect?ohh damn!! so scukz kalau kena mcm tu. setelah di check2, n adjust ip untuk modem..still jugak tak dapat, sebab, mula-mula aku ingat kan streamyx problem. Tapi rupa-rupa nya masalah menda ciput ni. haizz..

Wednesday, February 3, 2010

im so sorry about this, its happen again



im so sory about this, my blog is under maintenance just now, and i didnt have much time to finish it as possible,

but i will try my best to make it better than great than beforr, lol . i mean to settle this problem as soon as possible. thank you because come to my blog n when every thing is settle already, i will make blog walking to all my connection. sorry..

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI