Monday, February 8, 2010

sape ada wireless router free? =)


Apa perasaan korang kalau tengah on9 tiba-tiba intenet putus?da la tengah edit html layout. and belum save lagi template tu, then internet tiba-tiba disconnect?ohh damn!! so scukz kalau kena mcm tu. setelah di check2, n adjust ip untuk modem..still jugak tak dapat, sebab, mula-mula aku ingat kan streamyx problem. Tapi rupa-rupa nya masalah menda ciput ni. haizz..

Sebenar nya menda ni da pernah jadi da sekali hari tu, so, aku ingat kan menda biasa..pastu dapat connect semula.. n sekarang..die jadi semula..n terus tak boleh guna..mangai..
aku ingat nk check warranty. tapi . da habis lor..2taun da menda ni..haha.. so aku harap sangat2 sapa yang ada boleh la contact aku untuk bagi free.. kakakaka..aku x da duit lagi buat masa ni nk beli baru, ye la kan. mana la tau korang ada lebih router yang tak pakai da, jadi apa la salah nye korang sedekah kan kepada kawan-kawan. kan ke itu amal jariah nama nye, =) hahahaha

mana nak cekau duit ni nk beli router baru.. please anyone help me..
ni router aku yang da rosak. (boleh lagi guna cuma tak dapat nak separate kan wave to all laptop) terutama nya laptop aku haha..sedey la siak..
UNTUK YANG NAK CONTACT AKU, SILA CLICK DEKAT TAB PAGE DIATAS BAHAGIAN HUBUNGI SAYA . TERIMA KASIH DAUN SAKURA, ADA MODEM FREE?BAGI JE LA.. =)

Specifications for my wireless router.
Technical Specifications
Standards
• IEEE 802.11g
• IEEE 802.11b
• IEEE 802.3
• IEEE 802.3u
Device Interface
• 4 10/100 LAN Ports
• 1 10/100 WAN Port
External Antenna Type
• Single Detachable Reverse SMA
Security
• 64/128-bit WEP
• Wi-Fi Protected Access (WPA™)
Advanced Firewall Features
• Network Address Translation (NAT)
• Stateful Packet Inspection (SPI)
• MAC Filtering
• Website Filtering
Device Management
• Internet Explorer® v6 or later; or other Java-enabled Browsers
Leds
• Power
• Status
• WAN
• WLAN (Wireless Connection)
• LAN
Certifications
• FCC
• Wi-Fi®
Operating Temperature
• 32°F to 131°F (0°C to 55°C)
Operating Humidity
• 95% Maximum (Non-condensing)
Dimensions
• Item (WxDxH): 4.5” x 5.9” x 1.4”
• Packaging (WxDxH): 8.3” x 10.9” x 2.7”
Weight
• Item: 0.5 lbs
• Packaging: 1.7 lbs
Warranty
• 1 Year Limited*
Minimum System Requirements
• Cable or DSL Modem
• Computer with:
• Windows Vista®**, Windows® XP SP2, Windows 2000 SP4, or Mac OS® X (v10.4/v10.3)***
• Internet Explorer® 6 or Mozilla Firefox®
• CD-ROM Drive
• Network Interface Card
Package Contents
• Wireless G Router
• Detachable Antenna
• CAT5 Ethernet Cable
• Power Adapter
• Mounting Kit and Vertical Stand
• CD-ROM**** with:
• Installation Wizard
• Product Documentation

* 1-Year Limited Warranty available only in the USA and Canada.
** Computer must adhere to Microsoft’s recommended System Requirements. Please contact Microsoft for details.
*** The software included with this product is not Mac-compatible.
**** Latest software and documentation are available at http://support.dlink.com

Komentar :

ada 0 comments ke “sape ada wireless router free? =)”
x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI