Tuesday, February 9, 2010

What The Fuck?!!


Memang tajuk ni sesuai sangat untuk post aku kali ni, aku tak tau nak cakap apa, yupz. kalau dalam islam, kita akan beristigfar, Astagfirullahalazim,
haizz..cerita dia starting die macam ni. aku baru je nak nak tido, n aku saje-saje la check external aku, then aku tgok ada folder yang hilang, mano poei folder tu?aku pun dah naik pelik, lepas tu, aku check balik folder dalam external tu, yang sepatut nya ada 6 tapi tinggal 4!!.nak tau lagi apa jadi?

ni adalah folder awal (maksud aku folder yang akan 1st nampak bila buka external ni) yang sepatut nya ada dalam external aku
1-allda abouta' tolosi bucakp admint'e.txt (tentang diri aku)
2-mivooe di' la alkoholic's.exe (all the movie collection)
3-santansi'oka pio' da games'.inf (games-san etc; dota)
4-softwarizmes ka di'solas ba  lifreeka.dll (all the software )
5-lestaris-desong.bat (all the music that i have)
6--.txt = css xml html script (all the script and the trick that i have)

Folder yang hilang tu adalah folder yang ke-5 dan yang ke-6, yang mana folder trick n folder lagu.!
Gila apa, aku letih-letih penat-penat cari lagu tu, download, mintak kat orang, n senang-senang dia nak delete. WTF!!. dah la lagu tu dekat 4000. dengan folder trick pun ko nak sebat apahal .! mangai, boleh selamber ambik external n delete folder aku disebabkan nk transfer movie.? korang rasa logik ke tak?padahal tu harta aku. Dah tau file ko nk transfer tu besar, buat la satu-satu. ni nak buat sekali gus sampai barang aku pun kau kacau apa cerita. Kimak betul masing-masing. dah tu, lepas delete tak nak bagi tau, nak suruh sampai bila ha??macam mana aku tau ko transfer movie?sebab..aku tau dalam external aku apa movie yang aku ada, then dekat dalam tune up undelete, macam mana boleh ada nama movie yang tak da dalam external aku? ko jawab! sape nak jawab? tak da orang nak jawab. sohai!

ni aku tunjuk screen shot folder yang aku jumpa ( yang dalam good condition sahaja) sebab aku da tick show file in good condition only.
 

click dekat gambar untuk tengok lebih jelas
so sekarang, aku da nekad, DENGAN INI SAYA, S***** M*** F*** bin Z***** A***  TIDAK AKAN MEMBERI PINJAM, ATAU PUN JUGA MENUKAR PAKAI EXTERNAL SAYA KEPADA KAWAN-KAWAN SAYA KECUALI DENGAN PEMERHATIAN SAYA SEPANJANG PINJAMAN BERLAKU.. =)
kira aku ni baik lagi la, sebab tetap akan bagi pinjam external ,daripada aku terus tak bagi pinjam. lagi padan muka,

selepas aku cuba untuk restore kembali file yang telah dimusnah kan harapan oleh kawan aku tu, kemudian bila aku buka file tu. semua nya corrupted!! Oh damn! sia-sia aku bazir kan masa untuk tunggu dekat 1jam bagi settle kan proses merestorasi kan file tu, sebab, setiap file akan ada file thumbs.db, desktop.ini dan jugak .opa then bila file .thumbs tu tak di join kan dengan file asal, file asal akan jadi corrupt. so mesti korang cakap, kenapa aku tak join kan saja file .avi contohnya dengan thumbs.ds tu? and the answer is DALAM TU ADA BERIBU FILE THUMBS.DB DAN MACAM MANA AKU NAK TAU THUMBS.DB TU FILE MANA YANG PUNYA. zzz.. 

Penyelesaian nya?
*aku delete semua file yang aku restore tadi, and aku tulis post pasal ni. AND AKU NAK TIDO! FCUK ORANG ITU!!
*aku tak tahu sape yang buat menda tu 
*aku tak nak tuduh sape-sape (kenapa aku cakap kawan aku?) sebab mana ada STRANGERS masuk rumah aku!
*ASSALAMUALAIKUM ITU KAWAN,. ----- SELAMAT HIDUP DUNIA AKHIRAT KO. AMINnnn....

Komentar :

ada 4 comments ke “What The Fuck?!!”
zulhilmi bdk blur said...
pada hari 

macam tunjuk kat org mlwat je...
hahak..
xde la

kerabatchieko owner_ said...
pada hari 

hahaha..sumpah tu bukan maksud aku..
kena la baca sampai abis, kalau setakat tgok gambar je mesti salah faham..hehehe

kalau ko terasa..sory..aku mintak maaf =)

NiNa' said...
pada hari 

dugaan, cobaan. bro.

sabar itu separuh dari iman ~

kerabatchieko owner_ said...
pada hari 

haha,, tq nina =)
yang geram nya..lansung x bagi tau derang delete tu..setidak2 nya mintak maaf ke apa ke..x pe la.
aku senyap je..

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI