Monday, April 26, 2010

MODIFIKASI BADAN....

Gambar ini mungkin juga didalam kategori tidak senonoh.Saya tengok pun saya dah tau sakit, untungnya, islam ni bijaksana, mengharam-kan menda yang menyakit kan, tapi meskipun tidak haram, saya still tak ank, jadi sakit sampai nak potong lidah bagai. haha,. :D
Haritu, gf saya ada cakap,. di UK, ada program tv seperti ini, yang menunjukkan pengubahsuaian yang dibuat dalam badan, dan hari itu,aku nk  ceritanya tentang orang yang memotong lidah seperti ular, tapi saya? haha. aku geli ngan lidah ular. ya . aku geli. , geli semua. 
klik read more untuk gambar yang lain:) anda fikir, di Malaysia ada seperti ini? haha













Komentar :

ada 0 comments ke “MODIFIKASI BADAN....”
x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI