Wednesday, July 14, 2010

tag from farahlee0808

1. Adakah anda rasa anda hot?
nop. im not. saya cuma insan yang lemah dan sentiasa ada kekurangan.

2. Update wallpaper laptop yang anda guna sekarang?
wallpaper stop the wall, free paletine.


3. Cerita pasal gambar ini
aku nk tulis panjang giler. kalau rajin. baca la dekat sini.. stop the wall official website


4. Kali terakhir makan pizza.
pizza beli kedai, dekat 3bulan lepas last makan. n kalau pizza buatan adik aku. baru 3miggu lepas. b4 dia balik hostel. dia ada buatkan untuk kitorang. sedap jugak adik aku buat pizza. salute her.! :P


5.Lagu terakhir yg anda dgr.
layu dihujung mekar. - rio- 
-dengar dekat frenzyfm. ingat sebab time lagu ni pasang. ikut menyanyi sekali. ni lagu feveret kawan aku. n kawan aku ni la kawan yang paling lama dalam hidup aku. sejak dari 5taun sampai sekarang..

6. Apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini.
waiting for my syg. dia cakap dia ada hal jap tadi. so dari tak buat apa-apa. baik buat menda ni. hehe

7. Selain nama sendiri.anda di panggil dengan nama apa .
ngah, ciko, chieko, chi chi, chikky, faiz, shiekh. abg, baby. 

8. Tag org?sape yg nak kena tag
aduh. ni lemah ni. weh didie. farah tag ni dari ko. n ko pun tag aku kan. so aku tak tau nk tag sapa.
tolonggggggggg....
9. Siapa orang number 1 pada anda
kamu. yes.. kamu my love. nur farah shahiba

10. Katakan sesuatu pada orang number 5
sorry mr 5

11. Number 3 ada hubungan dengan siapa.
no 3 ada scandal dengan no 2

12. Bagaimana pula dengan org number 2
no dua tau dia cuma scandal dengan no 3, tapi no 5 cakap no 3 betul2 sayang no 2

13. Kata-kata cinta pada orang number 4
no 4 tak da kena mengena dengan no 2,3 dan mr 5

14. Berikan 5 fakta tentang orang yang anda tag
x da tag. so x da fakta. so untuk kamu. my syg. i miss u n love u damn much. :)

Komentar :

ada 0 comments ke “tag from farahlee0808”
x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI