Wednesday, August 18, 2010

filegrasper need me?


ok. aku tak tau la apa nk aku cakap. sebab, jenis aku ni.. macam yang aku sendiri tau.
aku ni dari kalangan yang malas update blog. huh. kenapa?ntah. sebab aku rasa malas. and aku hanya akan update bila aku rasa ingin.
tapi. aku dapat satu jemputan dari Mr apa ntah nama dia. (aku panggil dia Mr India je). aku tak tau. yang aku tau. dia owner ada satu site ni.. and dia menjemput aku untuk memeriah kan lagi site dia tu.
dia ajak aku untuk jadi penyumbang tetap dekat situ. and sekaligus, mengshare good stuff yang aku ada.
so. aku pun layan kan aja. sebab aku da cakap da yang aku ni student. n faham2 sendiri la kalau aku x update post nantik. (kalau dia tak faham. lantak dia la)
aku kenal dia x lama. baru 1bulan lebih. mula2 aku buat tak heran. dia ajak join site blog.filegrasper.com so aku pun layan je la. aku tengok macam x da orang pun dekat situ. so aku biar lantak. lepas tu. dia pulak dok push aku pegi dekat blog.filegrasper.com/forum n main www.filegrasper.com untuk post something dekat situ. yang aku pelik. kenapa dia pilih aku?
then dekat site tu. aku tengok ada 2orang lagi mod dari malaysia (tak lama lagi jadi 3la termasuk aku.). n dua2 aku kenal. memang dua orang ni cukup power bab2 post2 ni. yang lain merata, dari philipine,india,hungary, serbia, pakistan dan jugak maldive.
ini yang aku tau pasal perangai dan jugak sifat si owner site nih.



"Dia" ni rakyat India,
seorang student.
dia amik B.E cse. bac. computer science enggireeing. akan tamat lagi 2taun.
berumur 20tahun,
suka push walaupun orang tak suka,
suka buat aku sakit hati sebab dok kacau2 aku dekat ym n jugak dekat email.
aku bukak ym, dia buzz aku. then aku bukak email. dia akan chat dekat email. (nasib baik dekat email x da buzz)
** Dia suruh aku post macam2 n dia macam2 komen dengan post aku tuh.
suruh upload dekat depositfile la. suruh buat acc paypall la. suruh tu la. ni la. macam2.
ikut kan hati. rasa nk je cakap. sabar la india oit. geram giler aku. sikit2 suruh laju. suruh laju. macam da x da menda lain je aku nk buat selain ikut cakap dia.
tapi x pe. nasib baik dia ok. hehehe. so sekarang. aku da rasmi sebagai pemilik perkongsian site tuh. jadi nk tak nak. aku terima la tanggungjawab aku tu. cuma aku tak dapat la nk share banyak2 or post banyak2. apa2 pun. thanks Mr India.

Komentar :

ada 1
PAk JUSTAN DI BATANG said...
pada hari 

Hari ini saya ingin mengunkapkan tentang perjalanan hidup saya,karna masalah ekonomi saya selalu dililit hutang bahkan perusahaan yang dulunya saya pernah bagun kini semuanya akan disitah oleh pihak bank,saya sudah berusaha kesana kemari untuk mencari uang agar perusahaan saya tidak jadi disitah oleh pihak bank dan akhirnya saya nekat untuk mendatangi paranormal yang terkenal bahkan saya pernah mengikuti penggandaan uang dimaskanjeng dan itupun juga tidak ada hasil yang memuaskan dan saya hampir putus asa,,akhirnya ketidak segajaan saya mendengar cerita orang orang bahwa ada paranormal yang terkenal bisa mengeluarkan uang ghaib atau sejenisnya pesugihan putih yang namanya Mbah Rawa Gumpala,,,akhirnya saya mencoba menhubungi beliau dan alhamdulillah dengan senan hati beliau mau membantu saya untuk mengeluarkan pesugihan uang ghaibnya sebesar 10 M saya sangat bersyukur dan berterimakasih banyak kepada Mbah Rawa Gumpala berkat bantuannya semua masalah saya bisa teratasi dan semua hutang2 saya juga sudah pada lunas semua,,bagi anda yang ingin seperti saya dan ingin dibabtu sama Mbah silahkan hubungi 085 316 106 111 saya sengaja menulis pesan ini dan mempostin di semua tempat agar anda semua tau kalau ada paranormal yang bisah dipercaya dan bisa diandalkan,bagi teman teman yang menemukan situs ini tolong disebar luaskan agar orang orang juga bisa tau klau ada dukun sakti yg bisa membantuh mengatasi semua masalah anda1.untuk lebih lengkapnya buka saja blok Mbah karna didalam bloknya semuanya sudah dijelaskan PESUGIHAN DANA GHAIB TANPA TUMBAL

x

© 1989-2010 . Powered by R.O.T.S.

kerabatchieko by CHIeKO IeM0cHI